Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Seminaris web

L'aprenentatge cooperatiu: estratègies que funcionen

09/06/16 - 18.00 h

El proper dijous, 9 de juny de 18:00h a 19:00h (GMT+1), us convidem a aquest nou webinar sobre l’aprenentatge cooperatiu.

Sovint sentim a parlar de l’aprenentatge cooperatiu com un mitjà per assolir l’èxit per a tot l’alumnat, un mètode que inclou diverses tècniques amb les quals l’alumnat treballa conjuntament per assolir determinats objectius comuns. Però aquest mètode ha topat moltes vegades amb l’escepticisme i el desànim de part del professorat, les reticències de les famílies i, fins i tot, la resistència de l’alumnat.

En el Debat d’Educació “Aprenentatge cooperatiu en acció” Nancy Madden, presidenta de la Fundació Success for All, va explicar detalladament com...

Tots els debats

Revolucionar l’escola des del design thinking i el joc. Com una escola pública de Nova York transforma l’aprenentatge

18/04/16

Ross Flatt
Dissenyador d’aprenentatges i responsable de les solucions didàctiques del programa Teacher Quest de l’Institut of Play de Nova York (EUA)

Veure


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?
Per RSS i a les xarxes socials

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca