Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Webinar Help

Si necessiteu ajuda per connectar-vos:

  • Recordeu que aquest acte és un Webinar, un seminari online i per tant, no hi ha cap seu física per assistir-hi. La retransmissió d'aquest acte es farà via internet des d'aquesta pàgina web.

 

  • Per assistir a aquest acte online únicament heu d'entrar en aquesta pàgina el dia i a l'hora programada, tan sols necessiteu connectar-vos amb qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

 

  • El webinar o seminari web té prevista una durada aproximada de 60 minuts. Tindrà lloc en obert i online a www.debats.cat i  l'accés serà gratuït.

 

  • També podràs participar-hi en el mateix dia i hora via Twitter amb el hashtag #debatseducacio i via un xat obert per tothom.

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca